BAYBURT / AYDINTEPE - Çatıksu İlkokulu

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 2016'da Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada ağır yaralanıp daha sonra şehadete eren köyümüz sakinlerinden Muammer ATEŞ'in kabrinde Kuran'ı Kerim okunarak dualar edildi ve şehidimizin ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştık.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutladık.

Velilerimizin de büyük ilgi gösterdiği etkinliklerimiz, gün sonunda yapılan yarışmalarla devam etti. Yarışmada kazanan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Abdulvahap ERYILMAZ, Çatıksu köyü muhtarımız Numan ŞAHİN, İl Genel Meclis Üyesi Serdal KIROĞLU ve çevre köy muhtarlarımız tarafından verildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda Şiir Okyanusu etkinliği kapsamında program düzenlendi. Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin BİLGİN, programı düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Nis

Okulumuz 1.sınıf öğrencileri okuma bayramını coşkuyla kutladı. İlçe Kaymakamımız Sayın Ümit Fırat BÖÇKÜN'ün de katılımıyla gerçekleşen bayram kutlamalarına velilerimiz de büyük ilgi gösterdi.

Nis

21 Şubat Bayburt'un düşman işgalinin kurtuluşunun yıldönümünde Aşağı Kırzı Köyü'nde bulunan İffet Anıtını ziyaret ettik. Tarih bilincinin çocuklarımıza yerleştirilmesi amacıyla yapılan ziyarette çocuklara dönemin şartlarını anlatan sunumlar ve slaytlar izletilip, dönemle ilgili geniş bilgiler verildi.

Ock

Okulumuz 15 Temmuz Okul Gazetesi özel sayısı yayımlandı.

Öğrenciler tarafından yazılan şiirler ve yapılan resimler gazete bölümlerinde yayımlandı.

Gazete için tıklayınız

Ock

Okulumuz öğrencileri zeka oyunları turnuvası için Maden İlkokulu'nda dostluk karşılaşmalarına çıktı. Okulumuz öğrencilerini ağırlayan Maden İlkokulu öğretmenlerine ve yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)

Yerli malı haftası okulumuzda eğlenceli görüntülere sebep oldu. Çiğ köfte yoğurma yarışması düzenlenen programda kazanan bütün öğrencilerimiz oldu.

Ock

İl Jandarma ekiplerince okulumuza yapılan ziyarette, Jandarma ekipleri tarafından çocuklarla birlikte okulumuz öğretmenlerinin öğretmenler günü kutlandı. Bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan güvenlik güçlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Ock

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri köy içerisinde ağaçlandırma çalışmaları yaptılar. Bu özel günde çevremizi korumanın ve güzelleştirmenin önemine değinen Sezai Ergül, bu etkinliğin artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Ock

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi hayata intikalinin 85.yılında milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen ilçe programına katılan köy halkı ve bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1923 yılında Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı en büyük adım olan cumhuriyetimizin 100.yaşını büyük bir coşkuyla kutladık.

Bugün genç Türkiye Cumhuriyeti'nin en mutlu günlerinden 29 Ekim. Bağımsızlığımızın, milli egemenliğimizin ve hür irademizin meclise taşındığı bir ve birlik olarak, eşitlik ve kardeşlik duygusuyla kenetlendiğimiz gün, bugün.

Şanlı Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ock

İlköğretim Haftası Programı okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Haz

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle birlikte yıl sonu gezimizi gerçekleştirdik. Öncelikle Bayburt Dede Korkut Şehir Müzesini gezen çocuklarımız daha sonra Kenan Yavuz Etnografya Müzesini ziyaret ettik. Ziyaretler sonunda Demirözü Baraj Göleti Sosyal Tesisleri'nde yemek yenilip gemi turu ve çeşitli etkinliklerle geziyi tamamladık. Gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz ana sınıfı çocukları mezuniyet töreni yaptı. Dönem sonu yapılan mezuniyet töreni oldukça ilgiyle karşılandı. Çocuklarımızı ilköğretim kademesine uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz. Başarılar Çocuklar !