BAYBURT / AYDINTEPE - Çatıksu İlkokulu

Etiket Sonuçları: Çatıksu

May

Milli Eğitim Müdürlüğü ve TAZOF'un ortaklaşa düzenlediği Zeka Oyunları Yarışmasında il düzeyinde dereceler aldık.

Reversi oyununda geleneği bozmayan okulumuz öğrencileri üst üste üçüncü kez il şampiyonu oldu. Bu yıl Reversi şampiyonluğunun yanına Pentago il şampiyonluğu ve Mangala il ikinciliği ekleyen öğrencilerimize teşekkür eder ve Rize'de düzenlenecek olan Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Reversi il birincisi : Nüdanur AKBAŞ

Pentago il birincisi : Zeynep DURMUŞ

Mangala il ikincisi : Ecrin Nur AKBAŞ

Nis

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 2016'da Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada ağır yaralanıp daha sonra şehadete eren köyümüz sakinlerinden Muammer ATEŞ'in kabrinde Kuran'ı Kerim okunarak dualar edildi ve şehidimizin ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştık.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutladık.

Velilerimizin de büyük ilgi gösterdiği etkinliklerimiz, gün sonunda yapılan yarışmalarla devam etti. Yarışmada kazanan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Abdulvahap ERYILMAZ, Çatıksu köyü muhtarımız Numan ŞAHİN, İl Genel Meclis Üyesi Serdal KIROĞLU ve çevre köy muhtarlarımız tarafından verildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Ock

Okulumuz 15 Temmuz Okul Gazetesi özel sayısı yayımlandı.

Öğrenciler tarafından yazılan şiirler ve yapılan resimler gazete bölümlerinde yayımlandı.

Gazete için tıklayınız

Ock

Okulumuz öğrencileri zeka oyunları turnuvası için Maden İlkokulu'nda dostluk karşılaşmalarına çıktı. Okulumuz öğrencilerini ağırlayan Maden İlkokulu öğretmenlerine ve yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)

Yerli malı haftası okulumuzda eğlenceli görüntülere sebep oldu. Çiğ köfte yoğurma yarışması düzenlenen programda kazanan bütün öğrencilerimiz oldu.

Ock

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi hayata intikalinin 85.yılında milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda düzenlenen ilçe programına katılan köy halkı ve bütün misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlköğretim Haftası Programı okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Haz

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle birlikte yıl sonu gezimizi gerçekleştirdik. Öncelikle Bayburt Dede Korkut Şehir Müzesini gezen çocuklarımız daha sonra Kenan Yavuz Etnografya Müzesini ziyaret ettik. Ziyaretler sonunda Demirözü Baraj Göleti Sosyal Tesisleri'nde yemek yenilip gemi turu ve çeşitli etkinliklerle geziyi tamamladık. Gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz ana sınıfı çocukları mezuniyet töreni yaptı. Dönem sonu yapılan mezuniyet töreni oldukça ilgiyle karşılandı. Çocuklarımızı ilköğretim kademesine uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz. Başarılar Çocuklar !

May

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah DEMİRER, okul müdürü Abdulvahap ERYILMAZ eşliğinde ana sınıfımızı ziyaret etti. Çocuklarla birlikte kukla gösterisine katılan Abdullah DEMİRER, gösteri sonunda çocuklarımızla sohbet edip çocukların ana sınıfı için isteklerini dinledi.

Okulumuzu ve sınıfımızı ziyaret edip bizlere ilgisini eksik etmeyen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah DEMİRER'e teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI

Okulumuzda yapılan tatbikatla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin depreme karşı ne kadar hazırlıklı olduğu konusunda bilgiler edinildi. Ülkemizde yaşanan ve son yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve Hatay depremleri, doğal afetler konusunda bizleri daha bilinçli ve daha duyarlı olmaya zorladı. Bu konuda yapılan tatbikatlarla deprem durumunda ÇÖK-KAPAN-TUTUN yöntemi başarıyla uygulandı. Senaryo gereği depremi yaşayan öğrencilerimiz, deprem hakkında daha geniş bilgiler edindi. Tatbikat sonrasında Okul Müdürü Abdulvahap ERYILMAZ, tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tatbikatların olası depremlerde can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir ''Afet Bilinci'' olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasında panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü programı kutlandı. Öğrencilerimizin sürprizleriyle dolu dolu geçen program öğretmenlerimizi duygulandırdı. Öğretmenler Günü öncesi yapılan etkinlikle başlayan süreç önce okulumuzda daha sonra ilçede yapılan program ve yemekle devam etti.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü ilçe programı okulumuzda yapıldı. Kaymakamımız sayın Kerem YENİGÜN'ün de katılımıyla okulumuzda yapılan anma töreni ilgiyle karşılandı.